Blog

Entrenaments des de Casa

L'equip de coordinació del Club han preparat i fet arribar a les families dels jugadors/es del Club uns treballs per poder entrenar a casa que contenen diferents treballs d'activació, coordinació, prevenció, força i rutina d'estiraments. Us animem a tots i totes a seguir-ho!

Comunicat suspensió activitat esportiva

El nostre Club, en línia amb el recomanat i disposat, ahir, per l’AJUNTAMENT DE VIC per a la prevenció del contagi del virus COVID-19, INFORMA a totes les jugadores, jugadors, famílies, entrenadors i tècnics del Club, la SUSPENSIÓ, des de dijous 12 de març fins el dijous 26 de març, de TOTA L’ACTIVITAT ESPORTIVA DEL CLUB.

Comunicat Oficial

El VIC RIUPRIMER REFO FUTBOL CLUB, es suma a la iniciativa de la Federació Catalana de Futbol a la qual està adscrit, i suspèn per al dia d’avui totes les seves activitats.

ESTEM DE DOL

Tota la família esportiva del Vic Riuprimer REFO, FC està de dol per la mort del Sr. Lluís Vall Grau, pare del nostre company de la Junta Directiva Josep Vall i del Ex director Esportiu i fundador de l'Escola Futbol D'Osona Raul Vall, Avi de Carles Vall actual jugador del Primer equip i Guillem Vall Ex Jugador del Primer equip

ESTEM DE DOL

Tota la família esportiva del Vic Riuprimer REFO, FC està de dol per la mort del Sr. Julián Guillén González, qui va ser conserge dels vestidors del Remei durant moltes temporades i una persona molt estimada per tota la gent del Club , sempre disposada a col•laborar en tot el que era necessari pel bon funcionament de l’entitat.

9è Campus Estiu Vic Riuprimer REFO, FC

Del 1 de Juliol al 2 d'Agost a la Zona Esportiva Mpal. Vic organitzem la Novena Edició del Campus Estiu de Tecnificació del Vic Riuprimer REFO, FC, Inscriu-te NO tel pots perdre gaudiràs de l’estiu i del futbol amb un munt d’activitats