Blog

COMUNICAT OFICIAL QUOTES MAIG I JUNY

06/05/2020

Per les Families, Jugadores i Jugadors del Vic Riuprimer REFO Futbol Club

Com esteu ?


Des de la Junta Directiva del club, només podem esperar que els efectes d’aquesta pandèmia us hagin estat el més lleus possibles. Malauradament sabem que per alguns de vosaltres això no ha estat així. Han estat i continuen sent unes setmanes que ens posen a tots a prova. Una prova difícil de superar personalment, familiarment i també com a societat. Esperem que aquesta etapa fatal passi ben aviat i no torni mai més. Entretant, als que heu patit alguna pèrdua, no ens queda més que donar-vos tot el nostre suport i posar-nos a disposició novament.


Des del punt de vista esportiu, que mai havia estat mai tant poc important per nosaltres, hores d’ara, és un fet que la temporada ha arribat a la seva fi. Només ens queda esperar quines determinacions pren la FCF en quant als efectes classificatoris. Tots ens en assabentarem per mitja dels mitjans de comunicació i més detalladament per la pàgina web del la Federació. Poc a afegir pel moment en aquest aspecte.


A nivell de club, hem engegat, ja fa dies la preparació de la temporada vinent. Els nostres coordinadors, en Cristian, en Ferran, Gabi i Modest, estan treballant a tope per preparar la nova temporada que esperem començar amb normalitat. Això vol dir, que s’està treballant en la confecció de plantilles i en el disseny de l’organigrama esportiu i l’assignació d’entrenadores i entrenadors als diferents equips.


En quant a l’economia del club, i per tal de fer front a les despeses de caràcter fix compromeses hem decidit proposar la següent fórmula:  • Substituir les quotes d’abril maig i juny, per dues quotes (una maig i una juny) de 25€ cadascuna.

  • Els rebuts es giraran amb normalitat pels comptes bancaris que ens consten 

  • Les famílies que paguen en efectiu, podran fer el pagament a les oficines del club, tant aviat com aquestes puguin ser obertes (la qual cosa informarem oportunament).


Tal com hem comentat, el club (que no és més que una associació sense ànim de lucre), ha de fer front a tot un seguit de despeses fixes i per això no queda més remei que acudir al suport dels seus socis, en aquest cas les famílies que en formeu part.


Tot esperant que ens puguem veure ben aviat, ens acomiadem de vosaltres, desitjant-vos, més que mai MOLTA SALUT i SORT !!!! Una abraçada a tots.


La Junta Directiva