Blog

Comunicat Quotes i altres temes rellevants

30/03/2020

COMUNICAT A TOTA LA FAMILIA. (Jugadores i jugadors, entrenadors, tècnics, delegats, mares i pares, familiars en general i amics) DEL VIC RIUPRIMER REFO FC.

Benvolguda família del Vic Riuprimer REFO Futbol Club


En aquests moments d’incertesa general, voldríem poder pensar que tots us manteniu en el millor estat de salut possible. Sabem que malauradament, donada la magnitud d’aquesta pandèmia, hi ha hagut o hi haurà alguns casos propers a nosaltres, i davant els quals ens posem a la vostra disposició pet tot allò que estigui al nostre abast, a més de manifestar-vos la nostra solidaritat i escalf.


A tots aquells que esteu bé, us desitgem que no hi hagi canvis, i que aquesta etapa que vivim ens serveixi a tots per a construir un futur millor, fent prevaler valors que ara prenen protagonisme i als que anteriorment no donàvem la importància que realment tenen. Esperem que la solidaritat, amistat, l’autenticitat, la llibertat, el respecte a la natura i la igualtat, entre d’altres, guanyin el protagonisme que mereixen.


Des del punt de vista, esportiu, futbolístic, poques novetats, ja ho sabeu... Tots seguim els medis de comunicació, i estem al dia de la situació i del que dicten les autoritats polítiques i els orgues rectors de les federacions, concretament la Federació Catalana de Futbol i el Consell Esportiu d’Osona. Avui ningú sap cap a on derivarà la temporada engegada.


Recordar a tots els jugadors/es que a les xarxes socials del Club, disposeu de diferents documents i vídeos que els nostres coordinadors han preparat i posat al vostre abast per tenir una guia per tal de que dintre del possible pugueu mantenir-vos en forma des de casa.


En quant a la quota del mes d’abril, tema que segur interessa a tothom, NO es passarà al cobrament, atesa la paralització de l’activitat esportiva. Les futures, ja es veurà en funció de com evolucioni la situació.


Respecte el retorn dels diners a les famílies corresponents als diferents tornejos de Setmana Santa, que com sabeu han quedat suspesos, informar-vos que fins que no tornem a la normalitat no estarem en condicions de fer les diferents devolucions ja que a hores d’ara es realment complicat, apart de no poder-nos reunir, no sabem com actuaran la majoria dels organitzadors.


En quant a les situacions personals i particulars tals com aquelles famílies que ja han abonat l’import total de la quota corresponent a tota la temporada, un cop tornem a l’activitat normal del Club, parlarem de com arreglar-ho.


Ens acomiadem de tots vosaltres, família, tot esperant que ben aviat tots junts puguem celebrar la tornada a la normalitat, familiar i esportiva que tant desitgem.


Una forta i sentida abraçada a totes i tots. I sobretot SALUT !!!


La Junta Directiva


Vic Riuprimer REFO Futbol Club


 


Vic, 30 de març de 2020