Blog

COMUNICAT OFICIAL

24/05/2020

L'actual coordinador de Futbol 7 i responsable de l'àrea de tecnificació, Modest Senmartí ha comunicat al Club que a partir de la propera temporada, no podrà continuar desenvolupant les seves tasques per motius professionals.

En Modest es va iniciar com entrenador a l'antiga Unió Esportiva de Vic per passar posteriorment al Remei, FC, on ja en va ser coordinador. Fou un dels fundadors de l'Escola de Futbol d'Osona, vinculant-se aquest club posteriorment al Riuprimer i amb la fusió, des de 2009, al Vic Riuprimer REFO, FC.


Des del Club no podem més que agraïr la seva col·laboració durant tots aquests anys, més de 30, i desitjar-li lo millor en aquesta nova etapa que emprendrà. Estem segurs, però, de que continuarem comptant amb el seu punt de vista, aportacions i col·laboració, en un altre pla, durant moltes temporades més. Val a dir que plega el coordinador però no l'amic que és per molts de nosaltres.


L'Àlex Solduga serà nou Coordinador de futbol 7, a tots els efectes, a partir de 30 de juny, en haver acceptat el càrrec que li ha proposat la Comissió Esportiva del Club, per veu del Director General Esportiu Cristian Donaire