Blog

Juan XXIII, CS 1 - Vic Riuprimer REFO 3

22/10/2018

Victòria molt treballada al camp del cuer.

El partit ha començat amb els locals molt intensos, amb una forta pressió sobre la sortida de pilota osonenca, robant pilotes al mig del camp, i provocant perill a la porteria rival. Les primeres ocasions de perill han estat terrassenques, amb dos llançaments al pal, un de falta directa i l’altre d’un xut des de la frontal. Els osonencs anaven defensant-se i sortint a la contra amb velocitat, i així han arribar les millors ocasions visitants del primer temps, una rematada de Soler al pal, i una de Puig que ha aturat el porter. Al minut 41 després d’una pilota recuperada pel Juan XXIII, han muntat una bona contra que els ha permès obrir el marcador. Amb l’1 a 0 al marcador, els egarencs s’han tancat al darrera, però els riuprimerencs han continuat el seu joc, dominant totalment la possessió de pilota, i assetjant contínuament la porteria rival. Amb el pas dels minuts, els locals han abaixat el ritme, fruit de l’esforç inicial, i al minut 77 Macias ha aconseguit el gol de l’empat, al culminar una bona combinació amb Vall. A més, els locals han rebut dues expulsions, cosa que ha fet que intentessin aguantar el resultat, però no ho han aconseguit, perquè Puig al minut 86 rematant a boca de gol una primera rematada d’Orriols al pal, a la sortida d’un córner, i Alberch al temps de descompte, després d’una bona jugada per la banda de Puig, amb centrada al primer pal per Pujol que la va cedir al punt de penal, van certificar la victòria del Vic Riuprimer.