Blog

Gramanet, UD. AT. 2 - Vic Riuprimer REFO 0

08/10/2018

L’efectivitat local sentencia als osonencs.

De nou un gol matiner va marcar l’evolució del partit. Només començar, el Gramanet es va avançar al marcador, van fer el servei inicial, van avançar un parell de metres, i Babi, veient avançat Erra, va engaltar un fort xut que el va superar per dalt i que després de tocar al travesser, va acabar al fons de la xarxa. Aquest primer gol va definir ràpidament el joc dels dos conjunts, els locals tancats al darrera i sortint amb perill a la contra, i els osonencs dominant la possessió i assetjant la porteria contrària, però sense efectivitat- Al minut 37, va arribar el 2 a 0, quan Chiqui va finalitzar una ràpida jugada de contraatac. Abans d’acabar el primer temps, va arribar la jugada més perillosa a l’àrea local, però el xut final de Curós va sortir desviat.

A la segona part les coses van seguir igual. El Vic Riuprimer bolcat a la porteria rival, i els locals portant perill a la contra. Per part visitant, tot i les ocasions de Puig, Orriols, Pujol i Macias, no aconseguien reduir distancies a l’electrònic, mentre que per part barcelonina, veien com Erra i la defensa riuprimerenca els desbaratava totes les ocasions. I ja no es va moure el més el marcador.