Blog

Can Parellada CD 0 - Vic Riuprimer REFO 5

26/09/2018

Primera victòria a domicili.

D’entrada els dos equips van sortir amb les mateixes intencions, pressionar amunt per recuperar pilotes i evitar que el rival jugués còmode. Això, i les dimensions del camp, va fer que el joc fos ràpid, ja que quan disposaven de la pilota, els dos conjunts intentaven jugar en llarg per guanyar l’esquena de la defensa contrària. I d’ocasions ni van haver per les dues bandes, ara be, els davanters terrassencs es van trobar amb un Erra molt inspirat que resolia amb seguretat, quan no fallaven en la punteria. Mentre que els del Vic Riuprimer, després de desaprofitar alguna oportunitat, finalment al minut 41 van trobar el camí del gol. Va ser Puig, que va rebre una passada llarga i es va plantar sol a l’àrea per driblar al porter i marcar el 0 a 1. Abans d’arribar al descans, en una jugada similar, de nou Puig va guanyar l’esquena dels defensors rivals i de nou sol davant el porter el va afusellar per fer pujar el 0 a 2 al marcador.

La segona part va ser molt semblant a la primera, tot i els dos gols en contra el Can Parellada no va canviar el joc, i els osonencs tampoc. Menys encara quan al minut 53 Orriols marcava el 0 a 3 en transformar un penal comès sobre ell mateix. La resta del partit va veure com els de casa tenien alguna ocasió i no la transformaven i els de Santa Eulàlia, seguien amb una alta efectivitat. Encara es van veure dos gols més del Vic Riuprimer, al minut 85 Puig tornava a guanyar als defenses rivals per fer el 0 a 4, i al minut 89, a la sortida d’un corner, Isern rematava de cap per fer el que seria definitiu 0 a 5.