Blog

Vic Riuprimer REFO 1 – Caldes Montbui, CF 1

21/09/2018

Empat en un partit molt disputat.

De sortida el Vic Riuprimer va portar la iniciativa, portant perill a l’àrea contraria, sobretot jugant per les bandes. Al minut 27 Puig va estavellar una pilota al pal i més tard una nova oportunitat per Fortet, que va sortir fora per poc. Al minut 38 es van avançar al marcador els vallesans, Caña va aprofitar una pilota morta a l’àrea local per marcar el 0 a 1. El gol va deixar tocats al osonencs i va donar ales al Caldes, que abans d’arribar al descans va disposar d’un parell de xuts aturats per Erra.

A la segona part, els riuprimerencs van sortir buscant la remuntada, mentre els del Vallès sortien amb perill a la contra, intentant matar el partit. En l’intercanvi de cops hi van haver ocasions d’Orriols, Viver, Pujol i Macias, per part local, mentre que el Caldes veia com al minut 65 li anul·laven un gol fora de joc, i un parell de xuts més eren neutralitzats pel porter local. Ja a la recta final del partit, al minut 83, va arribar el gol de l’empat. Macias va transformar magistralment una falta a la frontal, que va superar la tanca defensiva i el porter rival, per arribar al fons de la xarxa.