Blog

Vic Riuprimer REFO 2 – Castellar, UE 1

09/09/2018

Victòria en el primer partit oficial de la temporada 2018/19 del Vic Riuprimer.

Com ja ve sent habitual, es va aprofitar el primer partit de lliga, per a disputar el Trofeu de Festa Major de Santa Eulàlia de Riuprimer.

L’equip local va sortir molt intens, i ben aviat va arribar a l’àrea rival amb perill. Al minut 9, Puig rematava des de l’àrea petita una centrada de la línia de fons de Quim. Només tres minuts més tard, novament Puig marcava després d’una assistència de Fortet, qui havia recuperat l’esfèrica prop de la  frontal. Amb el 2 a 0, el Vic Riuprimer va centrar-se més en defensa, per sortir a la contra, mentre deixava fer als vallesans. Abans d’arribar al descans encara es van veure més oportunitats dels locals, que jugant per les bandes, superaven la defensa rival. Puig va enviar una rematada al travesser, i Fortet rematava fora per poc.

Al segons temps res va variar, ocasions a la contra dels osonencs, mentre el Castellar intentava aproximar-se amb perill a la porteria d’Aleix. En una jugada embolicada, els visitants van arribar a la línia de fons, i la centrada al punt de penal la va rematar a gol Juanan. Era el minut 75, i amb el 2 a 1, el partit es va obrir, els vallesans buscant l’empat, penjant pilotes a l’àrea, i els locals sortint al contraatac amb velocitat. En aquest tram final les millors ocasions van ser del bàndol local, amb un xut de Macias que sortia fregant el pal, i un xut d’Alberch que es va estavellar al travesser. Tot i això, el marcador no es va moure, i els tres punts i el trofeu de Festa Major, es van quedar a Santa Eulàlia.