Blog

Vic Riuprimer REFO 3 - Parets, CF 1

11/05/2018

Victòria amb final polèmic.

Dissabte es va veure un molt bon partit. Durant el primer temps, el Vic Riuprimer va dominar la pilota i va atacar amb criteri la porteria rival. Fruit d’aquest domini van arribar els primer gols locals, el primer al minut 15 amb una rematada de cap en planxa de Quim, aprofitant una pilota refusada a l’àrea vallesana. El segon al minut 32 quan Bright va rematar des de dins de l’àrea una pilota que Pujol li havia cedit de cap. Entre els dos gols, una rematada al pal per a cada equip.

Al segon període, el Parets va sortir a buscar la remuntada, mentre els osonencs es tancaven bé al darrera i sortien al contraatac buscant ampliar diferències. Al minut 68 El Cabriti va aconseguir marcar el 2 a 1, en una jugada en que van aconseguir guanyar l’esquena dels defenses rivals per presentar-se amb superioritat a l’àrea d’Erra. A partir d’aquest moment molts nervis al terreny de joc, amb els locals defensant-se amb ordre i els visitants assetjant l’àrea contraria. Tot i que el marcador no es movia, hi havia ocasions a les dues porteries. Al minut 80 Erra va aturar una falta directa que havia superat la barrera, mentre que a l’altra àrea les arribades en velocitat dels davanters locals es trobaven amb la defensa i el porter del Parets. Ja en temps de descompte va arribar el desenllaç final. Després d’una falta favorable als visitants, aquests van fer el servei amb rapidesa per anar a l’atac, amb tanta mala fortuna que la pilota va rebotar en Arnau que intentava tapar el llançament , i va acabar al fons de la xarxa. En la celebració del gol el jugadors dels dos equips es van enfrontar i això va provocar que l’àrbitre indiqués la suspensió del partit, a falta de dos dels cinc minuts de temps afegit. En l’acta final, en els fets del final hi van haver tres targetes vermelles, per Arnau per part local i per Fran i Montes per part visitant.

Finalment dimecres, el comitè de competició va declarar el partit com a finalitzat amb el resultat de 3 a 1.