Blog

VI Memorial Josep Roura

27/04/2018

El proper dimarts 1 de Maig de 2018 de 10:00h a 18:30h al Mpal. El Rieral de Santa Eulàlia de Riuprimer es durà a terme la sisena edició del Memorial Josep Roura “El Fuster” amb categoria Infantil de Primer Any (2005)

El torneig es celebrarà al Mpal. El Rieral al camp de Gespa Natural, amb la participació del FC Barcelona, RCD Espanyol, FC Reus Deportiu, UE Quart, SE AEM I el nostre Infantil “B”


Durant tot el mati, es durà a terme la fase de classificació i a la tarda a partir de les 15:00h la fase final, podeu consultar els horaris dels partits al document adjunt "Quadres de joc"


L’estructura de torneig serà de dos grups de 3 equips cada un, que jugaran la fase classificació en format "lligueta" entre ells, els dos primers classificats de cada grup disputaran les semifinals del torneig, mentre que els 3 classificats de cada grup disputaran un únic partit entre ells per determinar el 5è i 6è lloc. Els guanyadors de les semifinals disputaran la final del torneig, mentre que els perdedors disputaran el 3r i 4rt lloc.


Durant tot el Torneig es vendran tires pel sorteig de diferents lots que detallem a continuació i per tal de col·laborar amb la organització del Torneig.


Lot Núm. 1: 1 Televisor, gentilesa de Grup Carrera


Lot Núm. 2: 1 Samarreta del FC Barcelona, Gentilesa de Base Esport Estel


Lot Núm. 3: 1 lot d’embotits, gentilesa de Planes Bones.


Lot Núm. 4: 1 Pernil Serra, Gentilesa de Pernils i Embotits Girbau


La Família Roura i el Club volem agraïr la participació de tots els equips i desitjar-vos una grana diada de futbol.