Blog

Vic Riuprimer REFO 4 - Gironella At. 2

26/04/2018

Victòria molt treballada davant un bon rival.

Bon partit el que es va veure dissabte al Rieral. Els dos equips van sortir a donar-ho tot, i això va fer que el públic gaudís de valent amb el joc i amb els gols. Els de casa van sortir pressionant molt fort al mig camp, per recuperar pilotes i llançar ràpids atacs. Al minut 15 ja es va veure el primer gol: falta lateral penjada per Arnau, i rematada de cap d’Orriols, avançant-se a la defensa rival. I en ple domini local, al minut 25, una jugada de Vilaseca i Montells per la banda, acabava amb una centrada del darrer, que Alberch amb el cap convertia en el 2 a 0. Amb aquest resultat hi va haver un cert relaxament del Vic Riuprimer, mentre que l’equip bergadà es desvetllava i començava a crear perill. Al minut 31 Ragués va culminar una bona jugada col·lectiva del Gironella, i va marcar el 2 a 1 amb un xut ras. Fins al descans van haver-hi arribades a les dues porteries, però sense efecte en el marcador.

A la represa, el joc va seguir igual, amb més domini visitant, mentre els de Santa Eulàlia miraven de sortir a la contra. Al minut 54, el Gironella va aconseguir l’empat. Amb una jugada semblant a la del primer gol, de nou Ragués va aconseguir marcar. Amb el 2 a 2 a l’electrònic, el partit va embogir, els dos equips buscaven el triomf, i descuidaven una mica la reraguarda. I després d’alguna bona ocasió per part d’ambdós conjunts, que hagués pogut decantar el matx per a qualsevol bàndol, va arribar el tercer gol local. Era el minut 68 i Macias recollia una pilota al centre del camp i fent jugada personal arribava a la frontal de l’àrea on li van fer falta. Ell mateix va ser l’encarregat de llançar-la i amb un xut magistral clavar-la a l’escaire. El 3 a 2 va fer mal als visitants, que veien que tot i les ocasions, anaven pel darrera del marcador. I només 5 minuts més tard, al 73, Bright marcava el que seria definitiu 4 a 2, rematant un bon contraatac, portat amb velocitat per gairebé la totalitat dels atacants locals. D’aquí fins al final del partit, ocasions alternes, ben resoltes pels dos porters.

En resum, partit amb alternances al joc, i en que els dos equips s’haguessin pogut endur la victòria.