Blog

Sallent, CE 1 – Vic Riuprimer REFO FC 3

31/03/2018

Primera victòria a domicili de la segona volta.

El partit de diumenge a la tarda, va començar amb els locals tancats al darrera, cedint el domini a l’equip osonenc, més encara quan al minut 3 Vidal, amb un potent xut llunyà sorprenia a Erra avançat, i marcava l’1 a 0. Tot i el gol en contra, el Vic Riuprimer no va modificar el plantejament i va continuar jugant al toc i creant perill a la porteria rival. Al minut 10, després d’una bona jugada personal, Macias va arribar a la línia de fons, i quan tothom esperava la centrada, va xutar ras, col·locat i gairebé sense angle, per fer pujar l’empat al marcador. A partir d’aquí va haver-hi intercanvi de cops, amb alguna oportunitat de l’equip del Bages, ben resolta per Erra, i també dels visitants, que anaven guanyant terreny, fent-se amb el control del joc. Amb l’empat es va arribar al descans.

Al segon temps, el panorama era el mateix, superioritat del Vic Riuprimer, amb un Sallent poc encertat, que es defensava i intentava sortir al contraatac. Finalment al minut 75, va arribar el segon gol visitant, després d’una bona jugada col·lectiva, Pujol va assistir a Orriols que es plantava sol a l’àrea contraria i feia l’1 a 2. Amb el marcador en contra, els locals es van obrir buscant la igualada, i això permetia als de Santa Eulàlia llançar contracops amb molt perill. Al minut 83 va arribar la sentència: passada en llarg a Macias, que va fer una ràpida cavalcada cap a la porteria bagenca, per en el darrer instant cedir la pilota a Orriols que arribava de segona línia i va poder marcar l`1 a 3 definitiu. En els últims minuts, més intents del Sallent a la desesperada, però que no van poder superar la segura defensa osonenca.