Blog

Vic Riuprimer REFO FC 7 – Bellavista Milanm C 0

20/03/2018

Victòria plàcida davant el cuer.

El partit de dissabte, va venir determinat per la manca d’efectius de l’equip visitant. Els vallesans es van presentar amb només deu jugadors, pel que van haver de jugar amb inferioritat des del començament.

Des del xiulet inicial, es va veure que els locals prendrien el control del partit, mentre que el Bellavista es tancava al darrera per mirar de sortir a la contra. El més destacat del primer temps van ser els gols, que deixaven el partit bastant decidit. Alexis va ser l’encarregat d’obrir el marcador al minut 26, en rematar a boca de gol una jugada de Pujol per l’extrem. Només dos minuts més tard, Puigdollers aprofitava un ràpid llançament de falta, per plantar-se sol davant el porter rival i fer pujar el 2 a 0 al marcador. I al minut 32, de nou Puigdollers, feia el 3 a 0, aprofitant un refús del porter vallesà. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

Al poc de començar la segona part, el Bellavista va veure com perdia dos efectius més, Claudio al minut 51 per una dura entrada i Moha al minut 65 per protestar, van veure targeta vermella. La mitja hora restant, contra un rival jugant amb només 8 homes, es va veure un Vic Riuprimer poc concentrat, tot i que va aconseguir quatre gols més. Al minut 70 Alemany culminava una ràpida jugada per l’a banda dreta per marcar el 4 a 0, mentre que ell mateix, al minut 77, finalitzava des de l’àrea petita una bona jugada de Macias, per fer el 5 a 0. Mentre tant, els visitants intentaven portar perill a la porteria osonenca, i tot i la inferioritat, no renunciaven a buscar el gol de l’honor. A la recta final del partit van arribar els dos darrers gols. Al minut 85, Bright va rebre a la frontal de l’àrea, i després d’un bon moviment, va batre Miky amb un fort xut. I al minut 89 Macias tancava el marcador amb un xut al primer pal, després d’una bona jugada col·lectiva per la banda esquerra.