Blog

Folgueroles, CF 2 - Vic Riuprimer REFO FC 2

15/03/2018

Decideix de nou un gol al descompte.

El derbi de dissabte a Folgueroles va ser molt igualat, i marcat pel fort vent, que dificultava els desplaçaments en llarg. El Vic Riuprimer es va poder avançar al marcador ben aviat, al minut 7, quan en un servei de banda, Alberch es va avançar a la defensa local per batre Sep. A partir d’aquí els de Santa Eulàlia van fer-se forts al darrera, mirant de sentenciar a la contra, però va ser el Folgueroles qui va poder empatar, després de recuperar una pilota al mig camp i poder fer una passada en profunditat que Puig va aprofitar per marcar l’1 a 1. I amb aquest resultat es va arribar al descans.

A la segona part els dos equips es van obrir endavant buscant desfer la igualada, amb jugades de perill al voltant de les dues àrees. I van ser els folguerolencs qui, al minut 59 mitjançant un penal llançat per Gómez, van avançar-se al marcador. Amb el 2 a 1, els locals van fer un pas enrere per defensar el resultat, mentre el Vic Riuprimer es bolcava a la porteria rival, intentant restablir l’empat al marcador. En els darrers minuts els visitants van arriscar fort, jugant només amb tres defenses, i traient al camp totes les peces ofensives. I la jugada va donar fruit, ja que en aquest tram de partit el joc va transcórrer majoritàriament a l’àrea local, amb bones oportunitats visitants, però no va ser fins al temps de descompte que va arribar el gol de l’empat, amb un córner llançat molt tancat, i després d’un embolic a l’àrea petita, Alexis aconseguia el definitiu 2 a 2.