Blog

Vic Riuprimer REFO, FC 1 – Molletense, UD 0

09/03/2018

Victòria “in extremis” en el retorn al Rieral.

El partit de dissabte, que es va poder tornar a jugar al camp del Rieral de Santa Eulàlia, va estar marcat pel fort vent que va bufar de manera continuada durant el primer temps i de manera esporàdica a la segona part.

De bon començament els dos equips sortien amb la intenció de fer-se forts al darrera, per sortir amb velocitat a l’atac. El fort vent impedia jugar en llarg amb efectivitat, i això va fer que durant el primer temps només es registressin una parell de jugades de verdader perill, una a cada àrea, però les dues ben resoltes per les respectives defenses. Sense gols es va arribar a la mitja part.

A la represa, amb menys vent, es va veure més futbol. Els primers en portar perill a la porteria rival van ser els visitants, amb un parell d’arribades en les que Fábregas es va haver de lluir. Però mica en mica els osonencs es van anar fent amb el domini del joc, arribant sovint a la porteria de Vini de manera esbojarrada, mentre que el Molletense intentava sortir a la contra amb perill. I anaven passant els minuts sense que arribés el gol, fins que en uns minuts finals bojos, es van veure les millors ocasions del Vic Riuprimer. Primer un llançament de corner directe d’Arnau al pal, després un gol anul·lat a Puigdollers per unes mans dubtoses en el control previ al xut, acabant al temps de descompte, amb l’1 a 0. En la darrera jugada del partit, X. Soler va llançar una falta des de la dreta de la defensa vallesana, cap al segon pal, on Carles la va prolongar cap a dins l’àrea, i Pujol, a boca de gol, va rematar al fons de la xarxa. Amb el temps ja exhaurit, els visitants només van tenir temps de fer el servei de centre i l’àrbitre va assenyalar el final del partit.