Blog

Vic Riuprimer REFO, FC 1 – Sabadellenca, UE 1

21/02/2018

Empat en un nou partit jugat a Vic.

El partit de dissabte es va jugar al camp annex de l’estadi municipal de Vic, per no maltractar el camp del Rieral de Santa Eulàlia, encara afectat per l’episodi de pluges d’aquest darrers dies.

Els dos conjunts van sortir amb defenses fermes amb la intenció de sorprendre al rival en contres o guanyant les esquenes. Durant el primer temps es van veure poques ocasions de gol, hi havia molt joc directe i les defenses s’imposaven als atacs. Al minut 39 Centellas va recuperar una pilota al mig del camp, va avançar sense oposició i des de tres quarts de camp va llançar un espectacular xut que va entrar per l’escaire de la porteria vallesana. I amb l’1-0 va arribar el descans.

A la segona part el Vic Riuprimer va sortir decidit a augmentar la diferència al marcador, però al primer minut de la represa la Sabadellenca va recuperar un pilota en defensa i va sortir ràpidament al contraatac, agafant la defensa local descol·locada i va aconseguir, mitjançant Écija, marcar l’1-1. A partir d’aquest moment els osonencs van llançar-se a l’atac buscant la remuntada, amb jugades de combinació, mentre els de Sabadell es tancaven en defensa i portaven perill jugant a la contra. Això va fer que es visqués una segona part emocionant, amb jugades de gol a les dues porteries, i que la manca de punteria dels dos equips, va fer que no es veiessin més gols.