Blog

Avià UE 2 - Vic Riuprimer REFO, FC 0,

08/02/2018

Partit espès dels de Santa Eulàlia.

El partit de dissabte va començar amb un Avià molt endollat, que va sortit pressionant amunt, i mirant d’arribar a l’àrea rival aprofitant la rapidesa dels seus davanters. Els osonencs miraven de defensar-se amb ordre, però no aconseguien lligar jugades d’atac. Al minut 15 va arribar el primer gol local, quan en el llançament d’un corner, i després d’uns rebots, Pintó feia l’1 a 0. Al gol no va fer modificar el joc dels dos equips, i després d’algunes ocasions berguedanes, al minut 37 va arribar el 2 a 0, quan Eudald culminava una bona jugada local.

A la segona part, els de Santa Eulàlia van intentar obrir línies, per buscar la remuntada, però l’Avià, ben situat en defensa, no va passar massa angunies per controlar el marcador, i sortir amb perill a la contra. En la darrera mitja hora de partit es va veure un joc directe i vistós, en que Fábregas va impedir el tercer gol local, i que els atacs dels davanters del Vic Riuprimer, es van estavellar en la defensa i porter locals.