Blog

Vic Riuprimer REFO FC 0 – Sabadell Nord CF 3

01/02/2018

Primera derrota com a locals.

El partit de dissabte es va jugar a l’estadi municipal de Vic,ja que degut a les fortes pluges del dia abans, el Rieral de Santa Eulàlia no estava en condicions.

Els dos equips van sortir amb precaucions defensives, i durant el primer temps poques ocasions de gol es van veure. Amb molt joc al mig camp, mica en mica semblava que els visitants prenien el domini, tot i que sense perill. Fins al minut 43, quan Anzo va llançar un falta directa des de la frontal que va superar per alt la barrera i es va convertir en el primer gol de la tarda. Amb el 0 a 1, es va arribar al final del primer acte.

A la segona part els osonencs van obrir línies buscant l’empat, i això va permetre al Sabadell Nord gaudir de més espais tot jugant a la contra. Al minut 50 Omar va culminar un contraatac en que havien guanyat l’esquena del defensors del Vic Riuprimer, per ampliar l’avantatge al marcador. I al minut 69 va ser Luque qui superava Fábregas, i en una jugada similar al segon gol, marcava el definitiu 0 a 3. Per la resta, vam veure als osonencs buscar amb insistència reduir la diferència al marcador, però sempre es van trobar amb una defensa i un porter segurs i ben col·locats.

Derrota davant el segon classificat, en un partit en que els de Santa Eulàlia no van aconseguir sentir-se còmodes en un camp en el que no juguen habitualment.