Blog

Tona, U.E. 4 - Vic Riuprimer REFO, F.C. 2

25/01/2018

Bon partit del Vic Riuprimer sense premi.

Diumenge es va disputar el primer dels tres partits de rivalitat comarcal que es jugaran aquesta segona volta. Davant un Tona que arribava amb una molt bona dinàmica, el Vic Riuprimer va sortit molt seriós, defensant-se amb ordre i pressionant la sortida de pilota del rival. Durant la primera part les defenses es van imposar a les davanteres, i es van veure poques ocasions de gol. En una de les poques arribades a l’àrea, Seuma, al minut 39, va obrir el marcador amb un xut des de fora l’àrea, que va entrar ajustat al pal. Amb l’1 a 0, es va arribar al descans.

A la represa, els de Santa Eulàlia els va costar entrar al partit. A més al primer minut ja van rebre el segon gol, en una bona jugada dels tonencs que va finalitzar Pol Vilaregut rematant de cap al fons de la xarxa. I al minut 62 va arribar el tercer gol local, obra de Fortet, després d’una altra jugada ràpida de l’atac del Tona. A partir d’aquí, el Vic Riuprimer va obrir-se buscant retallar distàncies al marcador, va intensificar la pressió, i va arribar més sovint a l’àrea local. Van ser els millors minuts, en què es va remuntar fins al 3 a 2 amb dos gols de Pujol. El primer al minut 71 va ser una espectacular xilena, i el segon al minut 83 rematant de cap una centrada d’Omar. En aquest tram del partit els visitants, van dominar, els tonencs van tancar-se defensant el resultat i van patir fins que al temps de descompte en una ràpida contra van aconseguir el definitiu 4 a 2, mitjançant Ivan Fernández.

Com a resum, bon partit, però molt penalitzat per l’efectivitat local i algun minut de desconnexió.