Blog

Vic Riuprimer REFO 3 – Les Franqueses, CF 3

18/01/2018

Empat en el darrer partit de la primera volta.

Dissabte es va gaudir d’un bon espectacle futbolístic. Els dos equips van sortir forts, i ben aviat es van veure les primeres aproximacions a les porteries rivals. Al minut 13 els vallesans es van avançar al marcador gràcies a un gol en pròpia porta, quan Oliver, en l’intent de refusar un servei de falta penjat a l’àrea, va superar Fàbregas. I ràpidament, al minut 17, una bona jugada dels visitants, els permetia marcar el 0 a 2, mitjançant David Sánchez. A partir d’aquest moment, el Vic Riuprimer REFO va anar a més, va jugar més centrat en defensa i va començar a percudir per les bandes buscant el gol de l’empat. Aquest no va arribar fins al minut 44, en la darrera jugada del primer temps, quan Tió va rematar a l’escaire un bon servei de Vilaseca, després d’un precís canvi de joc de Pujol.

A la segona part, els osonencs van continuar atacant, i al minut 57, a la sortida d’un corner, Vilaseca superava en el salt la defensa rival, i establia l’empat a 2. Aquest gol, va fer canviar a Les Franqueses, que veien com perdien l’avantatge en el marcador, i van posar una marxa més per tornar a protagonitzar perillosos contracops, davant uns locals bolcats a l’atac, mentre buscaven capgirar el marcador per guanyar els tres punts. Però van ser els visitants els que van tornar a marcar. Va ser Maha, al minut 72, quan després d’un servei de fora de banda prolongat de cap a l’àrea, va quedar sense marca per poder fer el 2 a 3 de fort xut. En el que quedava de partit, els vallesans van intentar mantenir el resultat, però els de Santa Eulàlia, van posar-hi el cor, i amb el suport de l’afició, van posar setge a la porteria rival i al temps de descompte van aconseguir el premi del gol. Just després que Fàbregas aturés un atac rival, Macias, en una ràpida jugada d’extrem, marcava un gran gol que posava el 3 a 3 a l’electrònic.

Un empat que tanca una primera volta en la que cap equip ha aconseguit guanyar al Rieral, d’on només s’han escapat tres empats.