Blog

Vic Riuprimer REFO 3 – Matadepera, FC 1

22/12/2017

Victòria amb remuntada.

Dissabte vam veure un bon partit a Santa Eulàlia. L’equip vallesà va sortir amb una defensa molt poblada i disposat a no deixar jugar als locals, sobretot quan al minut 5, una recuperació al mig del camp es va convertir en una passada a l’espai que Campano, sol davant Erra, va aprofitar per marcar el 0 a 1. A partir d’aquí el domini va ser del Vic Riuprimer, que anava arribant cada cop més a la porteria rival. Abans d’arribar al descans Bright amb una rematada de cap, i Macias amb un xut des de fora l’àrea van posar a prova el porter del Matadapera.

A la segona part, els osonencs van fer canvis tàctics i van atacar amb insistència per la banda esquerra, per on ban arribar els tres gols locals. El primer gol va ser al minut 61, quan Vilaseca va rematar de cap el servei d’un corner. Amb l’empat, els dos equips van intensificar el seu joc, amb el Matadepera defensant-se per aconseguir sumar com a mínim un punt, mentre que els riuprimerencs, crescuts, veien més propera la remuntada. Al minut 69 Bright rematava a boca de gol una bona jugada de Macias i Pujol, marcant el 2 a 1. Amb el marcador en contra l’equip visitant va obrir-se cercant l’empat, però es va trobar amb la bona defensa contraria, que no li va concedir cap ocasió. Al minut 83 Macias va marcar el 3 a 1 després d’una espectacular jugada individual. Amb aquest gol els locals tancaven el partit, a més, al minut 89 el visitant Soler va ser expulsat.

En definitiva una victòria treballada amb un Vic Riuprimer que va anar de menys a més, i que va fer gaudir al públic.