Blog

Parets, CF 3 - Vic Riuprimer REFO 1

16/12/2017

Derrota del Vic Riuprimer al camp del líder.

El partit de diumenge, va començar molt bé pels visitants, que van saber situar-se al camp, i portar perill a la porteria contrària sense passar angunies a la pròpia. Ben aviat la primera gran ocasió osonenca, després d’una gran jugada individual de Macias, en que anava superant defenses, va ser objecte de falta a l’interior de l’àrea. Era el minut 10, i l’àrbitre va assenyalar penal. Ell mateix va fer el llançament de la pena màxima, però el porter li va encertar la intenció, i amb una gran intervenció va aturar la pilota. Això, lluny de desmoralitzar als jugadors del Vic Riuprimer, encara els va esperonar. I més quan al minut 17, el Parets es quedava amb un home menys, en rebre Alkaba la segona targeta groga. Quedava molt temps per endavant, i els de Santa Eulàlia gestionaven bé el partit. Al minut 22 van aconseguir posar-se per davant al marcador, quan Oliver, rematava a gol a la sortida d’un corner, després d’un parell de refusos previs. Anaven passant els minuts, i semblava que el segon gol visitant podia arribar en qualsevol moment, amb arribades tant dels homes en punta, Macias, Bright i Pujol, com dels que arribaven en segona línia, Orriols, Gil Serra o Tió. Però van ser els locals qui en el darrer instant del primer temps van poder recuperar una pilota al mig camp i muntar un contracop molt efectiu, en que Fran va arribar sol al davant d’Erra i va aconseguir l’empat a 1.

A la segona part, els homes de Litus van patir una petita desconnexió, i al primer minut, en una jugada molt similar al primer gol local, de nou Fran després d’una recuperació al mig camp, tornava a batre Erra en l’u contra u. Aquest segon gol del Parets va fer mal als riuprimerencs, després d’una bona primera part, que en dos minuts et capgirin el marcador i amb un home menys, va enfonsar als osonencs, que a més van veure com els locals, amb el marcador a favor, podien tancar-se al darrera, i amb una defensa molt sòlida, aguantar les tímides envestides dels rivals i sortir amb perill a la contra. I per posar-ho més bé pels vallesans, al minut 55, després d’un servei de falta des de tres quarts de camp, Bilal rematava de cap al fons de la xarxa. Amb el 3 a 1, el Vic Riuprimer no va deixar d’insistir en el propòsit de retallar distàncies al marcador, però amb més cor que cap. L’ocasió més clara va ser per Oliver, que va rematar al travesser una centrada lateral. Però finalment no es va tornar a moure el marcador, la forta defensa local va poder desfer les poques ocasions de gol osonenques, i el partit va acabar amb victòria local, que els permetia mantenir el primer lloc a la taula, mentre que el Vic Riuprimer queia al quart lloc.