Blog

Vic Riuprimer REFO 1 – Can Rull Romulo Tronchoni 1

29/11/2017

El partit de dissabte al Rieral, no va ser massa vistós.

Les defenses es van imposar als atacs, i es van veure poques jugades de perill a les dues àrees. Els locals van sortit fort com sempre, disposats a pressionar la sortida de pilota dels rivals, i a robar pilotes per encarar amb velocitat la porteria contraria. Però es van trobar un equip ben plantat en defensa, i que llançava pilotes en llarg buscant el contracop. I més encara quan al minut 21, els egarencs van avançar-se al marcador amb un gol de murri. Van aprofitar una falta a l’alçada de tres quarts de camp, per servir-la amb rapidesa i, agafant la defensa descol·locada, Manolo es presentava sol a l’àrea, i aconseguia marcar a plaer. Amb el marcador a favor, els vallesans encara es van poder tancar més, i rebre les envestides del Vic Riuprimer, amb un forta barrera defensiva, i portant perill amb ràpids contraatacs. Poques ocasions més es podrien destacar al primer temps, un parell de jugades de perill de Tió i Macias, per part dels locals i un bona contra visitant, ben resolta per Erra.

A la represa tot va continuar igual, però amb els osonencs insistint més en el seu atac, i rondant la porteria rival. Fins que al minut 65, van veure premiat el seu esforç. Orriols va recuperar una pilota al mig del camp i després de desfer-se d’un parell de defensors, va xutar des de la frontal de l’àrea, fort, ras i ajustat al pal, per posar l’1 a 1 al marcador. Els minuts restants van ser de nervis i ocasions rondant les dues porteries, però sense que cap equip aconseguís marcar. Fruit dels nervis del recta final, els dos equips es van quedar amb un home menys al camp, quan l’àrbitre, després d’una picabaralla a la sortida d’un corner a la porteria terrassenca, va ensenyar targeta vermella a Centellas i a Salva. Però això no va servir per desfer l’empat, i el partit va acabar amb el repartiment de punts.