Blog

Gironella At. 0 - Vic Riuprimer REFO 3

22/11/2017

Nova victòria a domicili.

El partit de dissabte va començar amb l’equip local molt endollat, pressionant a dalt, i atacant per les bandes amb perill. Però al minut 15, va venir una jugada que faria capgirar tots els esquemes. Sortida de la pilota en llarg dels osonencs, Macias guanya l’esquena als centrals, encara al porter i aquest, des de fora l’àrea, atura amb la ma el xut a gol. Falta i expulsió del porter local, amb 75 minuts per endavant. Amb un home més al camp, el Vic Riuprimer va poder jugar amb més tranquil·litat i anar fent una feina de desgast, sense ocasions molt clares, però tenint el domini de la pilota. De totes maneres, els bergadans no van perdre la cara al partit, defensant-se amb orde, i sortint amb decisió al contracop. La primera part va acabar sense gols.

A la represa, els de Santa Eulàlia van sortir amb més força, i ben aviat van inquietar la porteria rival, primer amb una rematada de cap de Bright al travesser, i després amb un xut de Gil Serra que sortia fora per poc. Al minut 59, Macias va desfer l’empat, amb un xut des de la frontal, que entrava ajustat a la base del pal de la porteria local. Amb el gol en contra, el Gironella va fer una passa endavant, i van tenir les seves ocasions de gol, sobretot en corners i en pilotes penjades a l’àrea. La millor al minut 79 en un xut a l’escaire que Erra va refusar a corner amb una gran intervenció. I amb els locals més oberts buscant l’empat, la velocitat dels homes d’atac del Vic Riuprimer va fer molt mal a la defensa del Gironella. Al minut 83 una pujada per la banda de Macias era aturada en falta. Ell mateix la va llançar cap a l’àrea, l’intent de rematada d’Orriols va despistar la defensa i porters locals, i la pilota va acabar al fons de la xarxa. Amb el 0 a 2, els locals, esgotats físicament, van veure com encara rebien el tercer gol rival. Va ser al minut 85, en una nova jugada de Macias, que va combinar amb Pujol qui va rematar, i Montells, atent, recollia el refús del porter per clavar el definitiu 0 a 3.

En definitiva, partit entretingut, entre dos equips que van fer futbol, i que va estar marcat per l’expulsió.