Blog

Vic Riuprimer REFO 2 – OAR Vic 0

15/11/2017

Victòria en el darrer derbi que es veurà a Santa Eulàlia aquesta temporada.

El partit de dissabte va ser entretingut i vistós.  Els dos equips van ensenyar les seves cartes des del inici, els locals intentant jugar la pilota per terra i aprofitar la velocitat dels seus puntes, mentre que els visitants es plantaven ferms en defensa intentant sorprendre al contraatac.

Ben aviat es van poder veure, aproximacions a les dues àrees, l’OAR va veure com una jugada anul·lada per fora de joc acabava al fons de la xarxa, mentre que els de Santa Eulàlia, amb Macias, Bright i Alemany, portaven el perill a la porteria rival. Al minut 33 es va veure el primer gol. Puigdollers va llançar una falta al mig camp a l’esquena de la defensa contrària, i Orriols, entrant des de la segona línia, engaltava un fort xut que acabava en gol. L’1 a 0 va donar ales als riuprimerencs, mentre que els jugadors de l’OAR se’n ressentien. En els darrers minuts del primer temps, es va jugar mes al camp visitant, però sense que es veiessin més gols.

La segona part va començar com la primera, els vigatans van refer les línies, i van tornar a tancar-se en defensa, sortint amb velocitat a la contra, i així va ser com van tenir la millor ocasió del partit quan després d’un embolic a l’àrea, la darrera rematada era refusada per Centellas a la boca de gol. Aquesta ocasió de perill va desvetllar els locals, que van incrementar el setge a la porteria de l’OAR, i Macias va tenir el gol a les seves botes en més d’una ocasió, però un inspirat Enciso, aconseguia aturar-li les rematades. Al minut 75 va arribar el segon gol del Vic Riuprimer, quan després d’un rebot a la frontal de l’àrea, Xevi Soler rematava dur i per baix, i aconseguia el gol de la tranquil·litat. En els minuts restants, es va veure un intercanvi de cops, en que ni uns aconseguien augmentar la distància al marcador, ni els altres reduir-la.

En definitiva es va veure un bon derbi, jugat amb molta esportivitat per part de les dues esquadres.