Blog

Vic Riuprimer REFO FC 4 – Sallent, CE 2

01/11/2017

Dissabte es va poder gaudir d’un bon partit de futbol a Santa Eulàlia.

Des del començament es van veure dos equips disposats a guanyar el partit, i ben aviat vam veure ocasions de gol. La primera de banda bagenca, al minut 4, quan van aconseguir guanyar l’esquena a la defensa local, i el xut final del davanter, era desviat per Erra al pal. Al minut 11 va arribar el primer gol de la tarda, una bona jugada de  Pujol per la banda, acabava amb una centrada de Vilaseca a l’àrea, i Arnau, entrant amb força des de la segona línia, afusellava al porter rival. Aquest primer gol no va fer variar la tònica del joc, i amb un domini altern, s’anaven vivint oportunitats a les dues porteries. Al minut 37 hi va haver una jugada que va marcar el partit. Pujol s’escapava cap a la porteria del Sallent, quan va ser aturat amb una dura falta, l’àrbitre la va creure mereixedora de targeta vermella, i Sanse tenia d’abandonar el camp. Puigdollers va fer el servei de la falta, centrant la pilota a l’àrea, i allà Orriols aprofitava per marcar el segon gol del Vic Riuprimer.

Al segon temps, s’esperava tranquil·litat, amb els visitants en inferioritat, però els de Santa Eulàlia volien sentenciar el partit, i al minut 46, Alemany culminava amb un bon xut pel pal curt, un bona jugada de la davantera local, per fer pujar el 3 a 0 al marcador. A partir d’aquí es van veure força ocasions de gol tant a la porteria del Sallent, com a la porteria del Vic Riuprimer, que veia com el rival, lluny d’abaixar els braços, sortia amb perill a la contra. Fruit d’un contraatac, Uri, al minut 70, reduïa distàncies, i marcava el 3 a 1. Però Macias al minut 86, després de recuperar una pilota a la defensa visitant, marcava el 4 a 1. I encara al darrer minut, Uri marcava el seu segon gol per establir el definitiu 4 a 2 final, i el jugador bagenc Ribera era expulsat per protestar.