Blog

Molletense, UD 0 - Vic Riuprimer REFO 3

12/10/2017

Nova victòria a domicili del Vic Riuprimer.REFO

El partit de dissabte a la tarda ens va oferir una clara victòria dels osonencs, que des de bon començament van sortir amb una forta pressió a dalt, per evitar que els locals poguessin jugar amb comoditat, i així anar robant pilotes a tres quarts de camp. Davant la pressió rival, el Molletense només podia intentar jugar en llarg, però la línia defensiva del Vic Riuprimer, molt segura durant tot el partit, desfeia les opcions de perill. Les primeres oportunitats de gol  van ser pels visitants, les incursions de la tripleta atacant, formada per Pujol, Bright i Macias, sovintejava l’àrea local fent actuar el porter vallesà. Al minut  34 Orriols va recuperar una pilota al mig del camp, i va avançar fins a l’àrea rival per marcar el primer gol de la tarda. I seguidament, al minut 38, va ser Bright qui va recuperar una pilota i va fer una bona passada a l’espai que Macias va aprofitar per plantar-se a l’àrea vallesana i marcar el 0 a 2. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

A la represa, el Molletense es va llançar a l’atac buscant remuntar, però els de Santa Eulàlia van anar controlant el partit sense passar massa angunies. Cal destacar un parell de bones intervencions d’Erra a rematades locals, però els nervis i les presses feien que no fossin precisos del tot. I al minut 83 va arribar la sentencia. Després d’un llançament de falta d’Arnau refusat pel porter, Orriols va recollir la pilota a la frontal de l’àrea i va engaltar un fort xut ras que, després de tocar al pal, va acabar al fons de la xarxa. Els minuts restants es van veure atacs a banda i banda, però sense cap efectivitat, mentre tots els jugadors ja donaven per definitiu el resultat.