Blog

Vic Riuprimer REFO 3 – Premià, CE 2

05/10/2017

Gran partit el que ens van oferir els dos equips dissabte a Santa Eulàlia.

La primera part del partit es va disputar sota la pluja, que va fer que la gespa estigués lliscant i ràpida. El Vic Riuprimer va sortir molt fort, i amb una bona pressió a la sortida de pilota, dificultava la creació de joc de l’equip del Maresme, i li permetia recuperar ben aviat la pilota. El Premià no acabava de situar-se al camp i fruit d’això veia com el rival li creava perill. Ben aviat, al minut 8, Macias va aprofitar una gran passada de Bright per guanyar per velocitat al seu defensor i arribar sol a l’àrea i marcar el primer gol amb un xut creuat. El gol encara va esperonar més els locals, que després d’una bona ocasió de Gil Serra que va parar el porter, van augmentar l’avantatge al marcador amb un segon gol de Macias, després d’una assistència d’Orriols. I només 5 minuts més tard, Bright rematava una centrada d’Omar després d’una bona jugada per la banda dreta, establint el 3 a 0. Però el Premià va reduir distàncies al minut 38, amb un xut des de la frontal de Gerard, que no va minvar l’empenta dels de Santa Eulàlia, que abans d’arribar al descans encara va gaudir de bones oportunitats de Quim i Bright, per tornar a marcar.

A la segona part, ja sense pluja, El Premià va sortir més fort, va jugar més la pilota, i va aconseguir tancar els locals al seu camp. I més quan al minut 58 aconseguien el 3 a 2, quan Pardo transformava un penal. Els visitants es van llançar a buscar l’empat, amb bones ocasions, ben resoltes per la defensa i per un segur Erra, mentre el Vic Riuprimer sortia amb perill al contraatac aprofitant els espais, però cap dels dos equips aconseguia marcar, i les ocasions més clares van ser cap al final, al minut 88 Alemany rematava una bona jugada col•lectiva, que un defensa treia sota pals, i al minut següent, el Premià estavellava una pilota al pal.

En resum, un partit emocionant i amb gols, entre dos equips, que pel joc desplegat al Rieral, son ferms candidats a ocupar les places capdavanteres de la classificació.