Blog

Sabadellenca UE 2 - Vic Riuprimer REFO 3

27/09/2017

Primera victòria a fora del Vic Riuprimer REFO.

El partit va iniciar-se amb una fase d’estudi per part dels dos conjunts, ja que mai s’havien enfrontat entre ells. Ben aviat van quedar clares les intencions dels dos equips: els locals feien un joc molt directe, a base de pilotes llargues, mentre que els osonencs jugaven més la pilota per terra, combinant entre totes les línies. Al minut 28, una bona jugada de la davantera del Vic Riuprimer acabava amb Macias fent una centrada des de la línia de fons, que Bright va rematar d’esperó al fons de la xarxa. El 0 a 1, no va fer canviar el joc que es veia al camp, i abans d’anar als vestidors, Alexis i Macias van disposar de bones ocasions per ampliar l’avantatge al marcador.

A la represa, tot va continuar igual, fins que al minut 52 va arribar el segon gol visitant. Arnau va fer una bona jugada individual, que acabava amb una rematada al pal, Alexis va recollir el refús i va centrar perquè Bright rematés de cap a gol. El segon gol si que va fer reaccionar als jugadors sabadellencs, que van posar-hi més intensitat, i fruit d’això van tenir les primeres ocasions, neutralitzades per Erra. I al minut 60 va arribar el primer gol local, quan Sebas, després d’un parell de rebots a la sortida d’un corner, va superar Erra per dalt. El gol va fer créixer la Sabadellenca, i més encara quan al minut 68, després de recuperar una pilota al mig del camp, van muntar un ràpid contracop que permetia a Saul marcar el gol de l’empat. Els següents minuts es van viure amb nervis pels dos cantons, amb els dos equips intentant fer el gol de la victòria,però van ser el osonencs, els qui van trenar un bon contraatac i al minut 85 Bright marcava el 2 a 3 definitiu.

En resum, bon partit del Vic Riuprimer REFO, que amb aquesta victòria es col·loca a la segona posició de la classificació.