Blog

Vic Riuprimer REFO 3 – Avià, UE 1

22/09/2017

Bon partit el que es va veure dissabte a Santa Eulàlia.

Des del inici els dos equips van sortit a totes i disposats a guanyar el partit, de manera que la pilota es movia pels volts de les dues porteries. Al minut 30 el Vic Riuprimer es va avançar al marcador amb un bonic gol de Macias, que va recollir una gran passada d’Alemany i es va plantar sol davant el porter bergadà al que va batre amb un xut creuat. El gol va permetre als locals jugar amb una mica més de tranquil·litat, però sense baixar el ritme.

La segona part va començar amb l’Avià buscant el gol, i al minut 52, després d’una jugada per la línia de fons, Yuti rematava la centrada al fons de la xarxa. L’empat a 1 no satisfeia a cap dels dos conjunts, que no van deixar d’atacar. Al minut 58 Alexis tornava a posar els osonencs per davant, al rematar des de l’àrea petita una bona jugada de combinació de la davantera grana. Amb l’equip visitant bolcat a la recerca de l’empat, el Vic Riuprimer va gaudir d’espais per a sortit en perill al contracop, mentre l’Avià també gaudia de les seves opcions. Al minut 86, el defensa visitat Edgar va veure la segona targeta groga, i en els darrers minuts, jugats amb superioritat, Macias marcava el definitiu 3 a 1 a l’aprofitar un ràpid contraatac local.