Blog

Sabadell Nord CF 2 - Vic Riuprimer REFO 1

14/09/2017

Derrota del Vic Riuprimer, en el primer desplaçament de la temporada.

El partit de diumenge a Sabadell, va començar amb els locals molt intensos, mentre que els osonencs no acabaven de situar-se al terreny de joc. Tot i això, el primer avis va ser del Vic Riuprimer, amb un xut de Bright que no trobava porteria. Mentrestant, el Sabadell Nord, amb una forta pressió al mig del camp, recuperava pilotes i arribava amb perill a la porteria de Fàbregas. Al minut 6, una bona jugada per la banda dreta acabava amb una centrada a l’àrea que permetia a Jon posar l’1 a 0 al marcador. I tot seguit, en mig del desconcert visitant, al minut 13, arribava el segon gol del matí. A la sortida d’un córner, i després d’un refús en curt, Vadillo rematava a gol.

A partir d’aquí, els de Santa Eulàlia van treure el geni, i es van igualar les forces, convertint el partit en una successió d’arribades a les dues àrees, que feien que les defenses i els porters dels dos conjunts tinguessin molta feina per frustrar les oportunitats dels davanters rivals. Fins al minut 35 en que a la sortida del primer córner que llançava el Vic Riuprimer, Centellas va guanyar la posició al seu marcador i va rematar de cap al fons de la xarxa.

A la represa, els homes de Litus van sortir amb decisió a buscar la remuntada i van millorar el seu joc. Però en una jugada un pel rigorosa, Bright va veure la segona targeta groga i va deixar el Vic Riuprimer amb inferioritat. Però tot i jugar amb un home menys, els osonencs no van perdre la cara del partit, i fins i tot van dominar en algunes fases. De totes maneres, la segona part va tornar a ser un reguitzell d’oportunitats dels dos equips, que cap dels conjunts va acabar materialitzant. Ja amb el temps exhaurit, Puigdollers va veure una segona targeta groga, que farà que dissabte no pugui jugar.

Així doncs, derrota dels osonencs en un partit marcat per uns primers 15 minuts molt fluixos i un segon temps amb una gran despesa física, però sense premi.