Blog

Sallent, CE 3 - Vic Riuprimer REFO, FC 0

24/05/2017

Derrota en un partit molt ensopit.

El partit va començar malament pels osonencs, ja que quan encara s’acabaven de situar en un camp molt gran, van veure com al minut 2, després d’una pèrdua al mig del camp, el Sallent trenava un bona jugada que permetia a Marcel plantar-se sol a l’àrea i marcar l’1 a 0. Amb el gol en contra, el Vic Riuprimer va haver d’avançar les línies, mentre els locals podien jugar a la contra. La resta del primer temps va permetre veure algun intercanvi de cops a ambdues porteries, però sense concretar res a cap de les dues.

A la segona part el panorama era bastant similar, però la forta calor va començar a afectar als jugadors dels dos equips, fent que el joc no fos gens vistos. Al minut 65 va arribar el segon gol local, després d’una jugada en llarg que els va permetre guanyar l’esquena de la defensa, de manera que Alberto va poder batre Jordi. Al minut 70 va arribar la millor oportunitat visitant, però ni Alberch ni Macias van aconseguir marcar. I al darrer minut, els bagencs van aconseguir el tercer i definitiu gol, per mitjà de Pla després d’una altra jugada a la contra.

Cal destacar el debut de dos nous jugadors juvenils, Joan Sala i Arnau Trabal, que tot i el resultat, van tenir una bona actuació. Amb aquests, ja seran 10 els jugadors juvenils que aquesta temporada han gaudit de minuts amb el primer equip.