Blog

Sant Quirze del Vallès FC 0 - Vic Riuprimer REFO 2

16/05/2017

Tres punts que asseguren la permanència.

D’entrada els dos equips van sortir amb molta força, i al minut 5 ja es va veure el primer gol dels osonencs. Una passada llarga de Quim va permetre a Orriols guanyar l’esquena de la defensa rival i plantar-se sol a l’àrea per marcar el 0 a 1 de xut ras. El gol va esperonar el conjunt local, que va dominar al Vic Riuprimer, i va gaudir de bones ocasions per empatar, que les intervencions d’Erra i la manca de punteria als metres finals, van impedir. Al mateix temps, els de Santa Eulàlia, intentaven sortir al contraatac, per mirar d’ampliar l’avantatge. Sense més canvis a l’electrònic, es va arribar al descans.

A la segona part els visitants es van anar traient el domini de sobre, fent que es veies un vistós intercanvi de cops entre les dues àrees, i després de veure com els dos conjunts desaprofitaven bones oportunitats de marcar, solucionades pels dos porters i les respectives defenses, al minut 67 Carles marcava el 0 a 2 en rematar de cap un servei de falta d’Arnau. En el temps restant encara van arribar més jugades de gol a les dues porteries, les dels locals a base d’insistència i pilotes penjades a l’olla i les dels visitants al contracop, però cap dels dos equips va aconseguir transformar-les.