Blog

Can Rull Romulo Tronchoni 1 - Vic Riuprimer REFO 3

04/05/2017

Important victòria a casa del tercer classificat.

Dissabte es va veure un molt bon partit. Els osonencs van sortir amb molta força, pressionant la sortida de pilota dels rivals, i sense deixar-los jugar còmodament. La primera ocasió de gol va ser pels locals, però Erra va aturar una bona rematada de cap a la sortida d’una falta lateral. A partir d’aquí el Vic Riuprimer va començar a portar el perill a l’altre porteria, i amb xuts de Macias, Arnau i Alexis, va donar mostres de que volia els tres punts. Al minut 37 Montells va marcar però el gol va ser anul·lat per fora de joc. I al minut 45, just abans del descans, Centellas va marcar el 0 a 1 a la sortida d’un corner.

La segona part va començar de manera molt similar, i el Vic Riuprimer va aprofitar una altra jugada a pilota aturada al minut 55, per ampliar la diferencia al marcador. Aquest cop va ser Alberch qui va rematar de cap una falta lateral. Amb els dos gols de diferència el Can Rull es va llançar a l’atac i al minut 60 va aconseguir marcar l’1 a 2 en una bona jugada culminada per Samper. Amb el marcador més ajustat, els locals van fer un nou esforç buscant l’empat, però es van trobar amb una defensa i un porter molt segurs, que resolien totes les ocasions. Al mateix temps, els de Santa Eulàlia sortien amb perill a la contra, aprofitant els espais. Al minut 72 Alberch enviava una pilota al pal després d’una bona jugada individual. I no va ser fins al minut 87, que els visitants no tancaven el partit, amb l’1 a 3 marcat per Alemany en una ràpida jugada per l’extrem. I només va quedar temps perquè, ja en temps de descompte, Erra aturés el darrer xut perillós dels sabadellencs