Blog

Vic Riuprimer REFO 3 – Fundació Terrassa FC 1906 2

27/04/2017

Victòria amb remuntada.

Dissabte es va veure un bon partit de futbol, entre dos equips que des del inici es van dedicar a jugar la pilota, i que van prioritzar la creació de joc.

El Vic Riuprimer va sortir amb molta empenta i al minut 4 ja es va avançar al marcador amb un gran gol de Macias, que va culminar amb un fort tret per l’escaire, una bona jugada individual d’Orriols. Aquest gol tan matiner no va fer variar la proposta de cap dels dos conjunts, i en el transcurs del primer temps es van anar veient bones jugades per ambdues bandes. Al minut 36, a la sortida d’un corner, Serra es va avançar a la defensa i va rematar de cap establint l’empat al marcador. El gol en contra va desestabilitzar una mica els jugadors locals, i al minut 42, en una falta directa que va tocar la barrera despistant al porter Erra, el Terrassa capgirava el partit. I sense massa temps per a res més, es va arribar al descans amb avantatge pels visitants.

A la segona part, ja es van veure canvis en la disposició dels equips: el Vic Riuprimer va passar a jugar amb un 4-4-2, buscant superioritat al centre del camp, mentre que els vallesans, es van fer un xic enrere disposats a defensar el resultat. Però les ocasions anaven caient per la banda osonenca, al minut 59, Alberch veia com la seva rematada era refusada per un defensa a sota pals. I al minut 66, els de Santa Eulàlia aconseguien empatar. Orriols va filtrar una passada a l’esquena de la defensa i Macias, entrant amb velocitat, rematava ras al fons de la xarxa. El gol va fer créixer encara més als locals, i al minut 73, en una jugada molt similar, aquest cop iniciada per Montells, permetia a Arnau marcar el 3 a 2. Aquest darrer gol va fer obrir més al Terrassa, que ara si va jugar a penjar pilotes a l’àrea, mentre que el Vic Riuprimer defensant-se amb orde, sortia amb perill a la contra. Però tot i que la pilota sovintejava les dues àrees, no es va veure cap més gol.