Blog

Vic Riuprimer REFO 2 – Sabadell Nord, CF 3

06/04/2017

Bon partit amb mal resultat.

El partit de dissabte es va jugar amb la gespa molla degut a la pluja caiguda, i això va fer que la pilota anés molt ràpida propiciant un joc molt viu per part dels dos equips. De bon inici es va veure que els dos conjunts tenien clar el que tenien de fer. Els vallesans, amb una defensa molt ordenada, sortien amb velocitat al contraatac, mentre que els locals tenien el domini de la pilota i intentaven arribar a porteria amb jugades de combinació. Les primeres ocasions de perill van ser pel Vic Riuprimer, amb rematades de Soler i Tió, ràpidament replicades pels davanters visitants. Més endavant seria Montells qui tindria la seva opció, també contestada pels rivals, Al minut 44, arran d’un servei de corner a favor del Vic Riuprimer, El Sabadell Nord va poder fer-se amb el refús i muntar un contracop rapidíssim que va aprofitar Jon, totalment sol, per batre Erra per dalt. Amb el 0 a 1 es va arribar a la mitja part.

A la represa, el Vic Riuprimer va sortir disposat a capgirar el marcador, i ho va fer aviat. Al minut 48, Arnau centrava una falta lateral a l’àrea i Orriols avançant-se a la defensa rival, marcava de cap l’1 a 1. A partir d’aquí es van intensificar les arribades a les dues àrees, i al minut 53, fruit d’una altra passada llarga dels sabadellencs, Erra es va veure forçat a fer penal, que Gargallo transformaria en l’1 a 2. De nou amb el resultat a favor, els visitants encara es van tancar més al darrera, defensant molt be les aproximacions osonenques i en una nova sortida a la contra, al minut 73, de nou Jon aconseguia marcar, posant l’1 a 3 al marcador. De totes maneres el Vic Riuprimer no va abaixar els braços i va continuar lluitant per reduir distàncies, i al minut 89 ho va aconseguir quan Arnau va rematar des de l’àrea gran, una pilota que havia quedat morta. Amb el 2 a 3, però molt poc temps, encara es van viure jugades de perill a l’àrea del Sabadell Nord, però sense que arribés el gol de l’empat.

En resum partit molt disputat i entretingut, en que potser el Vic Riuprimer mereixia més premi.