Blog

Roda de Ter, CE 2 - Vic Riuprimer REFO, FC 1

30/03/2017

Diumenge es va disputar el derbi comarcal de 2a catalana a Roda de Ter.

Els primers minuts van ser de tanteig, amb tímides arribades a l’àrea. Al minut 18 tot va canviar, en el primer corner que van llançar els rodencs, Isaac va rematar al primer pal, establint l’1 a 0. Amb el resultat a favor, els locals van poder tancar-se al darrera, i amb una defensa molt ordenada, anar desbaratant els atacs del Vic Riuprimer, i sortir a la contra amb cert perill. El primer temps va acabar sense més canvis al marcador.

A la segona meitat els visitants van sortir a remuntar el partit, però no trobaven la manera de trencar la defensa rival, i va ser de nou el Roda qui al minut 59 en un ràpid contraatac veia com Samper es plantava sol a l’àrea rival i marcava el 2 a 0. Amb els dos gols en contra i mitja hora per davant, el Vic Riuprimer es va llançar a l’atac, va passar a defensa de tres i va obrir el camp al màxim, per assetjar la porteria contraria. Però no va ser fins al minut 90 que Orriols no va poder marcar, al transformar un clar penal que li havien fet a ell mateix.

En resum, derrota marcada per l’efectivitat dels rodencs i per la falta de definició del Vic Riuprimer a l’àrea rival.

El proper partit del Vic Riuprimer REFO, serà el dissabte dia 1 d’abril a les 17:00, al Rieral de Santa Eulàlia, contra el Sabadell Nord.