Blog

Vic Riuprimer REFO, FC 2 – Molletense, UD 1

23/03/2017

Victòria amb remuntada.

El partit de dissabte va començar amb els dos conjunts amb les idees molt clares. Els vallesans, amb una defensa molt rocosa, tancats al darrera intentant aprofitar els contraatacs, mentre que els locals, amb el domini territorial, s’acostaven amb perill a l’àrea rival, però sense jugades massa clares. Al minut 19, el Molletense es va avançar al marcador mitjançant Gorrea, després d’una jugada per la banda dreta del seu atac, en que van sorprendre la defensa osonenca. El gol no va fer canviar l’escenari de joc, i fins al descans tot va seguir igual.

A la segona part, el Vic Riuprimer va sortir disposat a capgirar el marcador, eixamplant al màxim el camp, i jugant més per les bandes. Això va fer que deixessin més espais al darrera, que els davanters visitants no van saber aprofitar, per la manca de punteria i per les aturades d’Erra. No va ser fins al minut 71 que no va arribar el gol de l’empat, quan a la sortida d’un corner Arnau va rematar de voleia per establir l’1 a 1. El gol va esperonar el homes de Litus Arjona, que es van multiplicar en la pressió atacant, mentre els visitants s’aculaven intentant salvar com a mínim un punt. Al minut 82 va arribar el 2 a 1, quan Orriols culminava una bona jugada d’atac amb un xut creuat. En els minuts restants cap dels dos equips va aconseguir tornar a moure el marcador.

Al final victòria molt treballada, davant un altre dels equips de la zona mitjana de la classificació.