Blog

Vic Riuprimer REFO FC 3 – La Torreta CF 0

08/03/2017

De nou, el fort vent va dificultar el joc dels dos equips.

El partit va començar amb una fase de tanteig, tot i que els locals, jugant amb el vent a favor, aviat van passar a controlar el joc. Al minut 13, a la sortida d’un corner, Centellas aprofitava el rebuig de la defensa vallesana, per controlar dins l’àrea i amb una mitja voleia establia l’1 a 0. Amb el marcador favorable i el domini del joc, sense passar massa angunies, es van anar escolant els minuts d’una primera part poc vistosa. Al minut 41, el Vic Riuprimer va veure com es quedava amb 10 homes, quan Carles, després d’una picabaralla verbal, veia una targeta vermella molt rigorosa. Amb el marcador favorable als de casa, però amb un home menys, es va arribar al descans.

A la segona part, els osonencs van sortir molt més endollats, i van incrementar el seu domini, fent anar de corcoll la defensa rival, el joc per les bandes, amb les connexions entre laterals i extrems, i la fortalesa de la defensa i el mig camp, va marcar el segon temps. Al minut 63 una jugada per l’extrem dret va acabar amb una centrada de Macias, que un defensa va rebutjar amb les mans. L’àrbitre va assenyalar penal, que el mateix Macias va transformar en el 2 a 0. I més ocasions de gol, un xut de Macias al travesser, una rematada de Soler que els defenses van rebutjar sota pals, i al minut 87, Macias, després d’una bona jugada individual, va ser objecte de penal quan ja encarava tot sol el porter visitant. De nou Macias va transformar-lo, tot i que l’àrbitre el va fer llançar dos cops, perquè en el primer llançament, els defenses havien entrat abans d’hora dins l’àrea. En la jugada del penal, Mateo va rebre la segona targeta groga, i això va fer que els darrers minuts es juguessin amb les forces equilibrades de nou. D’aquests darrers minuts, només destacar el debut de dos juvenils més del Vic Riuprimer, en aquest cas de Marçal Serra i Douglas Gyamfi.

Al final victòria còmoda, que permet al Vic Riuprimer mantenir-se a la zona mitja de la classificació.