Blog

Gironella CF AT 2 - Vic Riuprimer REFO 2

24/02/2017

Nou empat a camp contrari.

Diumenge es van enfrontar dos equips que estan empatats a punts, a la part mitjana de la classificació, i que buscaven una victòria que els permetés escalar posicions.

Els primers minuts van ser de tanteig, sense un dominador clar. La primera arribada clara va ser pels locals, que al minut 25 van veure com Erra, molt encertat durant tota la tarda, aturava una bona penetració per la banda esquerra de l’atac bergadà. Només tres minuts més tard, en una jugada embolicada i després d’un refús defectuós de la defensa visitant, Rafa va poder marcar el primer gol del partit. El gol va esperonar al Vic Riuprimer, que va començar a tenir més possessió de la pilota i a arribar amb perill a l’àrea rival. Al minut 35 va arribar el gol de l’empat, amb una bona rematada de cap d’Alberch a la sortida d’un corner. El joc es va tornar més viu, i es veien bones jugades a les dues àrees. I al minut 44, quan semblava que arribaria la mitja part amb l’empat, Tió finalitzava de xut creuat una bona jugada col·lectiva de l’atac osonenc, establint l’1 a 2.

La segona part va començar amb un Vic Riuprimer molt incisiu, pressionant molt amunt, i que va portar la iniciativa durant bona part del segon temps. La pilota sovintejava l’àrea local, però la manca d’encert als metres finals, impedia als osonencs ampliar la diferència al marcador. Al minut 76, una bona passada llarga del Gironella va guanyar l’esquena de la defensa rival, i els va permetre plantar-se davant Erra, que en un primer moment va poder aturar el primer xut, però el refús va anar a peus d’un altre davanter bergadà, que va assistir a Rafa qui va fer el gol de l’empat. Amb el 2 a 2 al marcador, i sense massa temps, els dos conjunts van anar a buscar el gol de la victòria, i el Gironella el va tenir molt a prop, ja que al minut 80, l’àrbitre va assenyalar un penal força dubtós a l’àrea del Vic Riuprimer, que Erra es va encarregar d’aturar. I en els minuts restants, ocasions a ambdues porteries, que no es van acabar de materialitzar.

El proper partit, el Vic Riuprimer REFO, jugarà el partit aplaçat corresponent a la jornada 19, contra Les Franqueses al Rieral de Santa Eulàlia, el dissabte 25 de febrer a les 15:45.