Blog

Bellavista Milan, C 0 - Vic Riuprimer REFO FC 0

07/02/2017

Partit travat amb repartiment de punts.

Diumenge els dos equips van sortir amb empenta i en els primers 10 minuts ja es van poder veure una parell d’arribades amb perill a cada àrea. Aquests ensurts, ben resolts per les defenses i porters respectius, van fer que les dues esquadres es replantegessin l’estratègia, i tanquessin més les defenses. La resta de primer temps es va veure poc joc d’atac, amb els locals intentant fer mal amb pilotes llargues per guanyar l’esquena dels defenses osonencs, mentre que el Vic Riuprimer intentava arribar a l’àrea rival amb ràpides combinacions per les bandes. La manca d’encert als metres finals va fer que s’arribés al descans amb el resultat inicial.

La segona part va transcórrer igual que la primera, amb moltes precaucions defensives per part dels dos conjunts, i poques arribades perilloses a l’àrea contraria. Cap al final del matx, el Bellavista Milan va avançar una mica les línies cercant el gol de la victòria, mentre els de Santa Eulàlia podien sortir una mica més al contraatac. De totes maneres, la poca punteria dels dos equips, va fer que el partit finalitzés sense gols.

El proper partit, el Vic Riuprimer REFO, rebrà el líder, el Cardedeu, al Rieral de Santa Eulàlia, el dissabte 11 de febrer a les 16:00.