Blog

Caldes Montbui, CF 1 - Vic Riuprimer REFO 2

24/01/2017

Bon inici de 2a volta.

El partit de diumenge a Caldes de Montbui va estar marcat pel vent. De començament, els locals van sortit molt intensos, a més, es van situar per jugar l’atac amb el vent a favor, cosa que facilitava els desplaçaments llargs de la pilota. Fruit d’una passada en llarg, prolongada de cap des de mig camp, van aconseguir el primer gol del matí. Al minut 7, Kevin va aconseguir guanyar l’esquena de la defensa osonenca i plantar-se sol davant Fàbregas i posar per davant el Caldes. Però la reacció del Vic Riuprimer va ser gairebé immediata, després d’una bona arribada a l’àrea rival, en el servei d’un corner, Quim rematava de cap al fons de la xarxa, establint l’empat a 1. En el temps que quedava pel descans, es va veure un bon Caldes pressionant molt, gaudint d’alguna ocasió de gol, que entre el porter i la defensa del Vic Riuprimer anaven neutralitzant, mentre que els visitants intentaven sortir a la contra, però amb problemes per jugar en llarg amb el vent contrari.

A la represa, l’equip de Santa Eulàlia va fer una passa endavant, i va pressionar fort al conjunt vallesà, que començava a acusar l’esforç fet a la primera part. En el primer terç de la segona part, la iniciativa va ser totalment visitant, que va tancar l’equip blaugrana a la seva àrea i va gaudir d’algunes oportunitats de gol, que entre els pals i el porter local, van rebutjar. Quan semblava que el Caldes es refeia una mica, i provava de tornar a sortir a l’atac, van arribar les millors ocasions pel Vic Riuprimer, amb rematades perilloses de Macias, Pujol i Vall. Finalment, al minut 69, a la sortida d’un corner, la pilota va arribar a Vall, que des de dins l’àrea, i amb un fort xut, va marcar l’1 a 2. En els vint minuts restants, els locals van obrir-se buscant el gol de l’empat, però amb més cor que cap, mentre que els osonencs es defenien amb ordre i sortien amb perill al contraatac. Però cap dels dos equips va aconseguir marcar cap més gol.

El proper partit, el Vic Riuprimer REFO, jugarà al Rieral de Santa Eulàlia, contra Les Franqueses, el dissabte 28 de gener a les 15:45.