Blog

Berga, CE 4 - Vic Riuprimer REFO 1

17/01/2017

Massa càstig en el partit de diumenge.

Els dos equips van començar amb moltes precaucions defensives i jugant amb pilotes llargues per intentar arribar a la porteria contrària. El primer temps va passar amb domini local, sense massa ocasions de gol en cap de les dues porteries, i les poques que van haver-hi van ser resoltes pels porters.

A la represa, els locals van avançar les línies, i al minut 47 van aconseguir avançar-se en el marcador. Després d’una jugada embolicada a l’àrea del Vic Riuprimer, Carreras aprofitava una pilota rebotada, per marcar el primer gol del partit. Amb el gol, el Berga encara va reforçar més la seva línia defensiva, mentre els osonencs miraven d’anivellar el partit. Per tal d’aconseguir més poder ofensiu, el Vic Riuprimer va moure la banqueta i va arriscar-se a jugar amb defensa de tres. I en principi va donar resultat, perquè al minut 65, una bona triangulació entre Soler i Macias, la culminava Alexis amb un bon xut per l’escaire, que empatava el partit. Però a la següent jugada, una pilotada llarga era prolongada pel mig camp berguedà i permetia a Sua guanyar l’esquena a la defensa visitant i sol davant Erra, aconseguir el 2 a 1. I només tres minuts més tard, al 71, en una jugada gairebé calcada a l’anterior, feia que Sergi, marqués el tercer gol local. Amb el 3 a 1, el Vic Riuprimer va bolcar-se a la porteria rival, però sense èxit, i a les acaballes, el Berga va tornar a sorprendre la defensa contraria, i de nou Sergi, marcava el definitiu 4 a 1, amb un fort xut ras.

El proper partit, el Vic Riuprimer REFO, jugarà a Caldes de Montbui, en el primer partit de la segona volta, el diumenge 22 de gener a les 12:00.