Blog

Vic Riuprimer REFO 2 – Sant Quirze Vallès FC 2

13/01/2017

Bon partit el jugat dimecres al vespre a Vic.

El partit va començar amb els dos equips buscant el gol, i posant a prova els dos porters, que amb les seves bones intervencions, anaven mantenint les porteries a zero. Al minut 24, el Vic Riuprimer es va avançar al marcador, quan després d’un refús de la defensa vallesana, la pilota va arribar a Orriols, que des de fora l’àrea gran va engaltar un fort xut que després de tocar al travesser, va acabar al fons de la xarxa. El partit va continuar amb un ritme molt viu, amb ocasions a les dues àrees, que feien que el públic gaudís d’un bon espectacle. Al minut 39, el Sant Quirze va aconseguir empatar el partit, quan Fernández, dins l’àrea, recollia una pilota refusada i marcava amb un fort xut ras. En els temps que quedava fins al descans, encara es van poder veure un parell de bones ocasions, una a cada porteria.

La segona part, va iniciar-se amb el mateix guió, amb tothom buscant porteria, per marcar el gol que els donés la victòria. Aquest cop van ser els visitants els que es van avançar al marcador. Al minut 63, Aguilera va rematar de cap a boca de gol, fent inútil l’estirada d’Erra, i marcant l’1 a 2. Però només dos minuts més tard, Orriols va culminar una bona jugada d’Omar per la banda dreta de l’atac local, i anotava el que seria el definitiu 2 a 2. I fins al xiulet final, va haver-hi un intercanvi de cops, en el que es veia que cap dels dos equips es conformava amb l’empat, tot i que ningú va poder desfer la igualada.

En resum, bon partit de futbol, jugat amb molt de ritme i molta despesa física, per dos grans equips.

El proper partit del Vic Riuprimer serà diumenge 15 de gener a les 16.00h, al Mpal. de Berga, en el darrer partit de la primera volta del campionat.