Blog

Vic Riuprimer REFO 0 – Sallent, CE 1

09/01/2017

Derrota immerescuda dissabte al Rieral.

El partit va començar amb els dos equips intentant fer una bona defensa per poder sortir amb perill al contraatac. Els bagencs van posar a prova Erra, i van forçar un parell de corners amb perill, mentre els locals carregaven el joc per les bandes. Al minut 28, Arnau va estavellar un llançament de falta al pal, i gairebé a la següent jugada, un ràpid contraatac visitant va acabar amb penal. Era el minut 33, i Alex es va encarregar de transformar-lo i de fer pujar el 0 a 1 al marcador. Amb el marcador favorable, el Sallent va potenciar la defensa, per continuar sortint amb rapidesa a la contra, mentre que els osonencs es van bolcar a l’àtac. Al minut 43 Arnau va enviar una nova pilota al pal, aquest cop en un llançament directe de corner, i al darrer minut de la primera part, el Vic Riuprimer va veure com li anul·laven el que hagués set el gol de l’empat, per una inexistent falta al porter visitant.

A la segona part, no va canviar res, els locals van posar setge a la porteria bagenca, on es van anar succeint les ocasions de gol, però sense la punteria necessària per poder anivellar el marcador. El Sallent quan podia sortia a la contra, però la defensa dels de Sta. Eulàlia va estar molt atenta en tot moment. Les millors ocasions a la segona part van ser neutralitzades per les bones intervencions del porter visitant. A les acaballes del partit, el Vic Riuprimer va veure com els tornaven a anul·lar un gol, aquest cop per un possible fora de joc. De totes maneres, els locals en cap moment van deixar de lluitar i de creure en la remuntada.

El proper partit del Vic Riuprimer serà dimecres 11 de gener a les 20.30h, al nou camp de gespa artificial “Tribuna” a Vic, i enfrontarà al Vic Riuprimer i el Sant Quirze del Vallès, en partit endarrerit corresponent a la jornada 15.