Blog

Castellar, UE 1 - Vic Riuprimer REFO 4

07/12/2016

Victòria en el partit avançat de la jornada 14.

El partit de seguida es va posar de cara per als osonencs, ja que només es portaven 3 minuts de joc, quan una internada de Macias per la banda va acabar amb una centrada forta per baix, i Raya, al intentar rebutjar la pilota va introduir-la a la seva pròpia porteria. I no acabava aquí la mala fortuna local, ja que al minut 9, Orriols va centrar una pilota a l’àrea, que Carlos Ortiz, volent evitar la rematada de cap de Montells, també va acabar marcant en pròpia porta. Aquests dos gols van desmuntar l’estratègia del Castellar, i en mig del desconcert vallesà, al minut 16, Arnau va recuperar una pilota a mig camp, i va fer una bona assistència a Montells, qui totalment sol a la frontal, tornava a marcar a la porteria d’Oscar. Amb el 0 a 3, el Vic Riuprimer va poder jugar a plaer, i encara hagués pogut ampliar diferències, però no va acabar d’estar encertat als metres finals.

A la segona part, els locals van sortir en tromba, buscant un gol que els tornés a ficar al partit, i ho van aconseguir, ja que només es portaven jugats tres minuts, quan una pilota centrada a l’àrea la rematava Jairo al fons de la xarxa. Amb l’1 a 3, el Castellar va tancar als visitants a la seva pròpia àrea i van crear moltes accions de perill, que uns segurs defenses i porter riuprimerencs van anar desactivant. I mentre el conjunt de casa anava veient com se’ls esgotava el temps sense poder retallar diferències, el Vic Riuprimer s’anava trobant més còmode al camp i sortia al contraatac amb perill, fent treballar de valent el porter rival. I ja en temps de descompte, Orriols, després d’una bona jugada individual, marcava el definitiu 1 a 4, en que va acabar el partit.

El proper partit, el Vic Riuprimer REFO, s’enfrontarà a un altre dels equips de la part alta de la classificació, el Sant Quirze del Vallès, a Santa Eulàlia de Riuprimer, el dissabte 17 de desembre a les 15:00.