Blog

Vic Riuprimer REFO 3 – CFU Can Rull Romulo T 1

01/12/2016

Victòria sota la pluja.

El partit va estar marcat per la intensa pluja que va caure al Rieral, i que va fer que a mesura que avançava el partit, el terreny de joc estigués en més males condicions.

D’entrada els dos equips van mostrar les seves cartes: els locals amb ganes de dominar el joc i de fer mal amb jugades de combinació per les bandes, mentre els vallesans establien una ferma defensa, i intentaven sortir al contraatac amb pilotes llargues. Però ben aviat el Vic Riuprimer va trencar la defensa rival, i al minut 14, Alberch rematava de cap un servei de cantonada, establint l’1 a 0. Aquest primer gol no va fer canviar els rols, i fins al descans tot va seguir igual, amb poques ocasions de gol, i les més clares a la porteria sabadellenca.

La segona part, va començar amb un escenari similar, que es va modificar quan al minut 50, els locals van posar-se per davant al marcador. Aquest cop va ser Macias, qui després d’una bona assistència d’Orriols, encarava el porter visitant i marcava el segon gol pels osonencs. Amb el segon gol, el Can Rull va estirar una mica més les seves línies i al minut 65, aconseguia reduir distàncies, quan Rosa transformava una falta directa des de la frontal de l’àrea d’Ivan. A partir d’aquest moment es van viure uns minuts molt intensos, amb arribades a les dues porteries, que no s’acabaven de transformar. El Vic Riuprimer veia com al minut 70 una rematada de Johan era treta sota pals per un defensa, i al minut 75 el porter visitant aturava una nova rematada de Johan. Mentre els visitants, ara si bolcats cap a la porteria contraria, al minut 73 remataven a porta amb una excel·lent intervenció d’Ivan, i al minut 83 se’ls anul·lava un gol per fora de joc. I ja en temps de descompte, una bona jugada de Macias va acabar amb una deixada a la frontal de l’àrea que Orriols de fort xut ras, convertia en el definitiu 3 a 1. I en el moment de fer el gol, l’àrbitre va senyalar el final del partit, sense temps ni a fer el servei de centre.

El proper partit del Vic Riuprimer serà el diumenge 4 de desembre, a les 12.15h, al Pepin Valls de Castellar del Vallès.