Blog

Fundació Terrassa FC 1906 1 - Vic Riuprimer REFO 1

22/11/2016

Empat en la visita a l’estadi olímpic de Terrassa.

El partit va ser molt igualat, i va estar marcat per les dimensions del terreny de joc, que degut a la seva grandària, exigia un gran esforç físic a tots els jugadors. Després d’uns primers minuts de tanteig, amb molt joc al mig del camp, els dos equips van començar a fer jugades d’atac. En el primer córner que van aconseguir forçar els locals, van avançar-se en el marcador. Al minut 24, i després que Ivan rebutgés la primera rematada, Cordón aprofitava el rebuig i marcava l’1 a 0. A partir d’aquí van venir uns minuts de més pressió osonenca i van començar a arribar les ocasions del Vic Riuprimer. Al minut 37, a la sortida del primer córner favorable als visitants, Veli Noguera entrant al segon pal, marcava l’empat a 1. Fins a l’arribada del descans, hi va haver-hi un intercanvi d’arribades no massa clares a les dues porteries.

La segona part va ser molt semblant a la primera, amb els jugadors dosificant les forces, i fins al darrer moment es van veure jugades a les dues àrees, però cap de materialitzada en gol. I així, amb l’empat a 1 amb que s’havia acabat el primer temps, va finalitzar el partit de dissabte a la tarda.

El proper partit, el Vic Riuprimer REFO, s’enfrontarà al líder, el Can Rull Romulo Tronchoni, a Santa Eulàlia de Riuprimer, el dissabte 26 de novembre a les 15:00.