Blog

Vic Riuprimer REFO 3 – San Lorenzo, UD 1

16/11/2016

Victòria merescuda en el partit de dissabte al Rieral.

De bon començament. el Vic Riuprimer va sortir a totes, tancant als vallesans al seu camp, i disposant de les primeres ocasions de gol, com un llançament al pal de Pujol al minut 3. Però van ser els visitants qui s’avançarien al marcador, ja que al minut 26, Ivan va aprofitar-se d’una indecisió de la defensa osonenca i va marcar el 0 a 1. El gol va esperonar encara més l’equip local, i després de tenir algunes oportunitats que no es van concretar, al minut 37 va aconseguir l’empat, quan Pujol culminava una bona jugada col·lectiva de l’atac riuprimerenc. I amb el resultat d’1 a 1 es va arribar a la mitja part.

La segona part, va continuar amb el mateix escenari. Un Vic Riuprimer molt intens, que posava setge ala porteria del San Lorenzo. Al minut 50, els locals van posar-se per davant al marcador, quan després d’una nova jugada col·lectiva, Orriols marcava el segon gol pels osonencs. Tot i posar-se per davant al marcador, el Vic Riuprimer no es va relaxar, i va continuar insistint, tot buscant el gol de la tranquil·litat. Al minut 57, Orriols va enviar un nou xut al pal, i al minut 61, després d’una bona jugada individual, Macias establia el que seria el definitiu 3 a 1. Fins arribar al final del partit, els locals van continuar sense abaixar el ritme, per evitar que el San Lorenzo, en alguna jugada aïllada, pogués reduir distancies a l’electrònic.

En definitiva, un gran partit del Vic Riuprimer, que es retroba amb la victòria després de quatre jornades.

El proper partit del Vic Riuprimer serà el dissabte 19 de novembre, a les 18.00h, a l’estadi olímpic de Terrassa, davant la Fundació Terrassa F.C. 1906.